Työmme tarkoitus on vähentää yhteiskuntamme riippuvuutta kasvihuonepäästöjä tuottavasta energiasta kehittämällä tuuli- ja aurinkoenergiaa Suomessa.

Nordic Generationin arvoja ovat läpinäkyvä yhteistyö maanomistajien kanssa ja aito sitoutuminen paikallisiin yhteisöihin.

Tavoitteemme on, että hankkeemme keskittyvät elinympäristön ja luonnon monimuotoisuuden parantamiseen.

Yhteistyökumppanimme Octopus​​

Nordic Generationin tekee yhteistyötä Octopus Energy Generationin kanssa, joka on yksi Euroopan johtavista ja kokeneimmista uusiutuvaan energiaan erikoistuneista sijoitusyhtiöistä. Octopus on sijoittanut puhtaaseen energiaan jo vuodesta 2010.

4,4 Mrd £

Sähköntuotannossa olevien hankkeidemme arvo maailmanlaajuisesti.

3.2 GW

Hallinnoimme 310 suurta uusiutuvan energian projektia tällä hetkellä.

2 miljoonaa

kotia saa sähkön omistamistamme tuuli- ja aurinkosähköpuistoista. Liittymäasiakkaiden määrä kasvaa lähes sadalla tuhannella vuosittain.

Octopus Generation on yksi Euroopan suurimmista ja nopeiten kasvava uusiutuvaan energiaan sijoittava yhtiö. Mielestämme jokaisen kuluttajan tulisi valita ympäristöä vähiten tai lainkaan kuormittavia hyödykkeitä. Mikä tärkeintä on kysyä itseltään: onko tämä hankinta välttämätön?

Octopus Generationin tavoite on investoida uusiutuvaan energiaan siten, että se hyödyttää vastuullisia kuluttajia, yhteisöjä ja sijoittajia sekä parantaa elinympäristöämme. Tämä tavoite sitoo meidät yhteen Octopusin sijoitusstrategian kanssa. Osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani on Nordic Generationin arvojen mukaista.

Lisätietoja saat osoitteesta  www.octopusenergygeneration.com

Kiinnostaako?

Nordic Generationilaiset ovat uusiutuvan energian ammattilaisia ja olemme toteuttaneet hankkeita jo 1 GW:n verran.

Espoon toimisto
Tekniikantie 14
02150 Espoo
info@nordicgeneration.com
040 016 4981

Iin toimisto
Vaneritie 5
91100 Ii
info@nordicgeneration.com
040 521 1764

Tietosuoja ja evästeet
© Nordic Generation
Kaikki oikeudet pidätetään