Nordic Generationilla on vuosikymmenten menestyksekäs kokemus tuuli- ja aurinkoenergiaratkaisujen kehittämisestä ja rakentamisesta.

Jokainen tiimin jäsen tiedostaa, kuinka työmme vaikuttaa osana Suomen energiaratkaisuissa ja auttaa energiaomavaraisuuden kasvattamisessa, tuoden lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme.

Philip Duggan

Perustaja ja CEO

Philip on investoinut ja kehittänyt uusiutuvan energian projekteja viimeiset 20 vuotta. Hän on toimittanut menestyksekkäästi tuulipuistoja, aurinkopuistoja ja polttokennoteknologiainvestointeja eri puolilla Eurooppaa. Hänellä on kokemusta Suomen ja Iso-Britannian tuulivoimasektoreilta. Hän keskittyy uusiin projektimahdollisuuksiin ja yhteistyösopimuksiin. Philip on BSc-tutkinto London School of Economicsista.

Marko Salmela

Toimitusjohtaja

Marko on työskennellyt uusiutuvan energian parissa vuodesta 2008 lähtien, kehittäen tuulipuistoja ja toimittaen tuuliturbiineja Suomessa ja ulkomailla. Ennen Nordic Generationille siirtymistään Marko oli saksalaisen tuuliturbiinivalmistaja Enerconin maajohtaja. Nordic Generationissa hän keskittyy uusien hankkeiden projektikehitykseen. Marko on koneautomaatioinsinööri, valmistunut Vaasan ammattikorkeakoulusta.

Charles Webster

Lakimies

Charles on yrityslakimiehemme, jolla on yli 10 vuoden kokemus uusiutuvan energian projekteista Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla Australiassa ja Iso-Britanniassa muiden muassa Withers LLP:n lakimiehenä Lontoossa neljä vuotta. Vuonna 2012 Charles nimitettiin Green Hedgen lakiasiainjohtajaksi. Green Hedge kehitti ja rahoitti yli 20 aurinkoenergiahanketta. Charles on mukana projektikehityksessä, yritysostoissa ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. Hän on hyväksytty asianajaja Englannissa ja Australiassa. Charlesilla on oikeustieteiden kandidaatin tutkinto Sydneyn teknillisestä yliopistosta.”

Petteri Mäenpää

Hankekehitysjohtaja

Petterillä on vuosien kokemus tuulivoiman hankekehityksestä. Hän on maanhankinnan, -vuokrauksen ja yksityistieasioiden asiantuntija. Petteri on toiminut useiden yritysten ylimmissä johtotehtävissä sekä hallituksissa esimerkiksi Insinööritoimisto Airlon Oy:ssä ja Mikeva Oy:ssä. Koulutukseltaan Petteri on yrittäjä, ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus yritystoiminnasta. Petteri on intohimoinen luontokuvaaja, luonnossa liikkuja ja vapaa-ajankalastaja.


Anniina Räihä

Maanhankintapäällikkö

Anniina on työskennellyt useiden tuulivoima- ja uusiutuvan energian hankkeiden hankekehityksessä. Hän on tehnyt maanhankintaan, -vuokraukseen, aluesuunnitteluun ja kaavoitukseen liittyviä työtehtäviä sekä toiminut asiakasrajapinnassa muun muassa laatien maanvuokrasopimuksia ja laskelmia.

Anniina nauttii luonnossa liikkumisesta ja retkeilystä. Hän opiskelee tietotekniikkaa Oulun yliopistossa ja hänellä on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto.

Markus Nihtinen

Projektipäällikkö

Markus on työskennellyt projektipäällikkönä ABB:llä johtaen monipuolisia kehitysprojekteja. Projektit liittyivät mm. tuotannon prosessien, IT:n ja energian säästämisen kehittämiseen. Hänellä on kokemusta myös vientilogistiikan asiantuntijana Thermo Fisher Scientific:illä

Markuksella on tuotantotalouden insinöörin tutkinto ja hänellä on meneillään tuotantotalouden yrittäjyyden maisterin opinnot Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Hän käy aktiivisesti salilla ja nauttii lenkkeilystä.

Riku Kemppainen

Projektipäällikkö

Riku on vastavalmistunut ammattikorkeakoulusta energia-alan insinöörinä. Tämä on antanut hänelle tuoreen näkökulman alaan ja ajankohtaiseen tietoon alaan liittyvistä kehityksistä. Hän on erikoistunut uusiutuvaan energiaan ja on suorittanut harjoittelun sekä opinnäytetyön VTT:llä, keskittyen erityisesti muovin kierrätyksen tutkimukseen.

Rikulla on kokemusta itsepuolustusharrastuksesta, ja hän nauttii talvisin laskettelusta sekä käy aktiivisesti kuntosalilla.

Tule meille töihin

Jokainen Nordic Generationilla työskentelevä on intohimoinen uusiutuvien energiatuotantomuotojen kannattaja. Asiantuntemuksemme kattaa koko projektin työvaiheet.

Espoon toimisto
Tekniikantie 14
02150 Espoo
info@nordicgeneration.com
040 016 4981

Iin toimisto
Vaneritie 5
91100 Ii
info@nordicgeneration.com
040 521 1764

Tietosuoja ja evästeet
© Nordic Generation
Kaikki oikeudet pidätetään